Itself Tools
itselftools
Cacah Kecap sareng Karakter

Cacah Kecap Sareng Karakter

Anggo kecap counter sareng alat analisa téks pikeun ngitung karakter, kecap, garis sareng frékuénsi unggal kecap dina téks anjeun.

Situs ieu ngagunakeun cookies. Diajar deui.

Kalayan ngagunakeun situs ieu, anjeun satuju kana Istilah Layanan sareng Kabijakan privasi kami.

Beunang

Kecap-Kecap

Aksara

Karakter (Tanpa Spasi)

Karakter (Tanpa Spasi Atanapi Baris Anyar)

Garis-Garis

Lebetkeun téks anjeun

Fitur gambar bagian

Fitur

Teu dipasang parangkat lunak

Teu dipasang parangkat lunak

Alat ieu dumasar kana browser wéb anjeun, henteu aya parangkat lunak anu dipasang dina alat anjeun

Bébas dianggo

Bébas dianggo

Éta gratis, henteu peryogi pendaptaran sareng henteu aya wates pamakean

Sadaya alat didukung

Sadaya alat didukung

Cacah Kecap Sareng Karakter mangrupikeun alat online anu tiasa dianggo dina alat naon waé anu gaduh browser wéb kalebet telepon sélulér, tablet sareng komputer desktop.

Teu aya file atanapi data unggah

Teu aya file atanapi data unggah

Data anjeun (file atanapi aliran média anjeun) henteu dikirim dina internét pikeun ngolahna, ieu ngajantenkeun alat online Cacah Kecap Sareng Karakter kami aman pisan

Pambuka

Text Counter mangrupikeun alat online anu ngamungkinkeun anjeun ngitung karakter, kecap sareng garis téks. Éta ngamungkinkeun anjeun ningali jumlah total kecap sareng frékuénsi unggal kecap.

Analisis numerik pikeun téks gunana dina sababaraha kasus sapertos analisis kata konci sareng verifikasi anu panjang karakter atanapi kecap khususna dihormat.

Analisis téks anjeun dilakukeun ku panyungsi nyalira, janten téks anjeun henteu dikirim ngalangkungan internét. Nyatana téks anjeun henteu pernah ngantepkeun alat anjeun, janten privasi anjeun leres-leres dijaga.

Gambar bagian aplikasi wéb