Itself Tools
itselftools
Cacahing Tembung lan Watake

Cacahing Tembung Lan Watake

Gunakake counter tembung lan alat analisa teks kanggo ngetung karakter, tembung, garis lan frekuensi saben tembung ing teks sampeyan.

Situs iki nggunakake cookie. Sinau luwih lengkap.

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo Katentuan Pangginaan supados langkung Layanan lan Kebijakan Privasi.

Ngerti

Tembung

Aksara

Karakter (Tanpa Spasi)

Karakter (Tanpa Spasi Utawa Baris Anyar)

Garis-Garis

Ketik teks sampeyan

Gambar bagean fitur

Fitur

Ora ana instalasi piranti lunak

Ora ana instalasi piranti lunak

Alat iki adhedhasar browser web sampeyan, ora ana piranti lunak sing diinstal ing piranti sampeyan

Gratis digunakake

Gratis digunakake

Gratis, ora ana registrasi lan ora ana watesan panggunaan

Kabeh piranti didhukung

Kabeh piranti didhukung

Cacahing Tembung Lan Watake minangka alat online sing bisa digunakake ing piranti apa wae sing duwe browser web kalebu ponsel, tablet lan komputer desktop.

Ora ana file utawa upload data

Ora ana file utawa upload data

Data sampeyan (file utawa aliran media sampeyan) ora dikirim liwat internet supaya bisa diproses, iki ndadekake alat online Cacahing Tembung Lan Watake kita aman banget

Pambuka

Counter Teks minangka alat online sing ngidini sampeyan ngetung karakter, tembung lan baris teks. Sampeyan ngidini sampeyan ndeleng total tembung lan frekuensi saben tembung.

Analisis numerik teks migunani ing pirang-pirang kasus kayata analisis tembung kunci lan verifikasi manawa karakter utawa tembung tartamtu dihormati.

Analisis teks sampeyan rampung dening browser, mula teks sampeyan ora dikirim liwat internet. Nyatane teks sampeyan ora nate lunga saka piranti, dadi privasi sampeyan dilindhungi kabeh.

Gambar bagean aplikasi web